h

Nieuws, september 2015

30 september 2015

De bijeenkomst van de Ambelt gaat niet door!

Beste betrokkenen bij de Ambelt,De bijeenkomst voor komende donderdag 1 oktober gaat niet door. Er zal een ander moment gezocht worden voor een bijeenkomst.
Houd daarom de site en de facebook pagina van de SP in de gaten.

Lees verder
24 september 2015

,Beste ouder, docent of betrokkene bij ‘de Ambelt’

Foto: SP

Het nieuws sloeg bij velen in als een bom: vijftien locaties van ‘de Ambelt’ gaan sluiten, met alle gevolgen van dien voor de 2100 leerlingen en 606 medewerkers. De reden? De invoering van het passend onderwijs. Wij maken ons zorgen over de toekomst van leerlingen en docenten in het speciaal onderwijs en specifiek over ‘de Ambelt’.De SP organiseert daarom op donderdag 1 oktober om 19:30 uur een bijeenkomst over ‘de Ambelt’ in het Christelijk Lyceum (Jachtlaan 108 in Apeldoorn). "Teken hier de Petitie" https://petities.nl/petitie/de-ambelt-moet-open-blijven

Lees verder
13 september 2015

Overheid wil Medisch Beroepsgeheim aantasten!

Foto: SP

Lieve vrienden,
Nadat ik me al heel lang zorgen maak over de ontwikkelingen in de Zorg, deed het bericht dat de Overheid via minister Schippers het Medisch Beroepsgeheim wil aantasten, bij mij de deur dicht.
Al lange tijd benadert de overheid via de zorgverzekeraars de zorgverleners met groot wantrouwen en fanatiek uitgevoerde controles via eindeloze formulieren en telkens opnieuw afgesloten dan wel opgezegde contracten. Dit alles onder het mom van “de kosten blijven maar st...ijgen”, terwijl de miljarden zich op de bankrekeningen van de diverse zorgverzekeraars opstapelen. Goed opgeleid met een grote schat aan ervaring en een geldige registratie lijken er welhaast niet meer toe te doen.
Nu dreigt zelfs het Medisch Beroepsgeheim teloor te gaan.

Lees verder
11 september 2015

SP: INZETTEN VOOR BEHOUD DE AMBELT

De SP afdeling Apeldoorn wil dat het college zich inzet voor behoud van de Ambelt als aanbieder van speciaal onderwijs in Apeldoorn. Gisteren is bekend geworden dat de Ambelt van plan is per augustus 2017 de deuren te sluiten.(https://youtu.be/TnypO-uFYlI

Lees verder

U bent hier